Розробка меню борошняних кондитерських виробів для кав’ярні.

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Сучасний ресторанний бізнес в Україні демонструє стійкість та адаптивність, незважаючи на виклики, пов'язані з війною та економічними труднощами. У 2023 році чистий дохід галузі досяг 31,6 млрд грн, що на 120% більше, ніж у 2022 році, та на 26% перевищує показники 2021 року. Київ залишається лідером за обсягом доходів, генеруючи понад 23 млрд грн, що становить 72% загального доходу сфери. Дніпропетровська та Львівська області посідають друге та третє місця з доходами 1,6 млрд грн та 1,4 млрд грн відповідно. Кількість нових підприємств у галузі також зростає. У 2023 році було зареєстровано понад 3 500 нових компаній, що на 30% більше, ніж у 2022 році. Кількість нових фізичних осіб-підприємців (ФОП) сягнула 19 400, що вдвічі більше, ніж у попередньому році. Найбільше нових ФОПів відкрито в Києві (4 200), Дніпропетровській (2 500), Львівській (2 300) та Київській (2 200) областях.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання