Проєктування потоковомеханізованих ліній по виробництву хліба Запорізького 1/г подового 0,5 кг та батонів Студентських 0,3 кг з застосуванням сучасних способів тістоведення в хлібопекарному цеху м. Кодима Одеської області.

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хлібопекарська промисловість є однією з найдавніших і ключових галузей харчової індустрії, що відіграє важливу роль у забезпеченні населення поживними продуктами. Хліб містить вуглеводи, білки, мінерали, вітаміни та харчові волокна, тому є важливою складовою щоденного раціону людини. Виробництво хліба та хлібобулочних виробів в Україні має значення як стратегічна галузь харчової промисловості.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис