Запровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Чумацького 0,9 кг та плетінок Київських 0,5 кг в хлібопекарному цеху м. Теплодар Одеської області.
Ескіз недоступний
Дата
2025
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
В Україні хліб є одним з ключових продуктів щоденного споживання.
Хлібопекарська галузь посідає провідне місце в структурі харчової
промисловості країни. Завдяки наявним виробничим потужностям, високому
рівню механізації технологічних процесів і широкому асортименту,
підприємства галузі здатні задовольнити попит населення на різноманітні
хлібобулочні вироби. Процеси, що лежать в основі технології виробництва
хліба, мають біохімічну та мікробіологічну природу, що дозволяє відносити цю
галузь до сфери біотехнологій.