Запровадження виробництва хліба Буковинського 0,75 кг та батонів простих 1/2 0,4 кг з застосуванням сучасного технологічного обладанання в хлібопекарному цеху м. Первомайськ Миколаївської області.
Ескіз недоступний
Дата
2025
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Харчова промисловість відіграє ключову роль у структурі національної
економіки, особливо помітною є значущість хлібопекарського сектору.
Хліб вважається одним із найважливіших продуктів у щоденному раціоні
людини, тому він має виняткове значення для забезпечення продовольчої
безпеки населення.
В Україні підприємства, що займаються виробництвом хлібобулочної
продукції, сприяють підтриманню стабільності в суспільстві, адже їхня
діяльність спрямована на задоволення потреб широкого кола споживачів.
Хлібопекарська індустрія постійно вдосконалюється: впроваджуються нові
технології, оновлюється асортимент, підвищуються органолептичні властивості
та харчова цінність готової продукції.