Запровадження виробництва хліба Буковинського 0,75 кг та батонів простих 1/2 0,4 кг з застосуванням сучасного технологічного обладанання в хлібопекарному цеху м. Первомайськ Миколаївської області.

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Харчова промисловість відіграє ключову роль у структурі національної економіки, особливо помітною є значущість хлібопекарського сектору. Хліб вважається одним із найважливіших продуктів у щоденному раціоні людини, тому він має виняткове значення для забезпечення продовольчої безпеки населення. В Україні підприємства, що займаються виробництвом хлібобулочної продукції, сприяють підтриманню стабільності в суспільстві, адже їхня діяльність спрямована на задоволення потреб широкого кола споживачів. Хлібопекарська індустрія постійно вдосконалюється: впроваджуються нові технології, оновлюється асортимент, підвищуються органолептичні властивості та харчова цінність готової продукції.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис