Проєктування потоковомеханізованих ліній по виробництву батонів «Колосок» в/г 0,4 кг та хліба Прикарпатського 0,9 кг в хлібопекарному цеху м. Татарбунари Одеської області.
Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хліб є не лише традиційним продуктом харчування, але й стратегічним
товаром щоденного попиту, який займає провідне місце у структурі
споживання населення України. За статистичними даними Держстату,
середньорічне споживання хлібобулочних виробів на одну особу у 2025 році
становило понад 90 кг. Це зумовлює необхідність забезпечення населення
якісною, свіжою та доступною продукцією на постійній основі. В умовах
зростання цін на енергоносії, сировину та трудові ресурси особливої
актуальності набуває завдання впровадження енергоощадних та
високопродуктивних технологій у хлібопекарському виробництві.