Запровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Прутського 0,8 кг та булок Міських 0,2 кг в пекарні м. Балта Одеської області.

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хліб завжди залишався одним із найпопулярніших продуктів харчування. Щодня в Україні реалізується значна кількість хлібобулочної продукції, що свідчить про стабільність і актуальність даного напряму бізнесу. Невеликі пекарні мають суттєві переваги в розвитку завдяки своїй гнучкості, що дозволяє швидко реагувати на зміни попиту та оперативно оновлювати або розширювати асортимент продукції — на відміну від великих хлібозаводів. Темою даного дипломного проєкту є організація виробництва хліба «Прутського» вагою 0,8 кг та булочок «Міських» у пекарні, що планується відкрити в місті Балта Одеської області.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання