Проектування потоково- механізованих ліній по виробництву хліба житомирського з кмином подового 1/г 0,5 кг та булок «Горинь» 0,4 кг в хлібопекарному цеху м. Чорноморськ Одеської області.

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Хліб – це один з найважливіших продуктів харчування людини, який має багатовікову історію і відіграє невід'ємну роль у культурі та традиціях українського народу. Сьогодні, як і раніше, хліб є продуктом повсякденного вжитку, а його виробництво - важливою галуззю харчової промисловості. Це джерело енергії, білків, вуглеводів, вітамінів і мінералів. Хліб житомирський з кмином має давню історію і тісно пов'язаний з Полісся, де вирощується багато жита. Кмин надає хлібу певний аромат і ароматизуючий аромат, а також має корисні властивості.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Зібрання