Запровадження цукеркового виробництва з застосуванням потоково-механізованих ліній по виробництву цукерок на основі праліне з додаванням молочної помади «Театральні» та цукерок на желейно-фруктовій основі «Цитрусові» в кондитерському цеху.

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Кондитерський бізнес в Україні є одним із перспективних напрямків харчової промисловості. Українські кондитерські підприємства демонструють стабільні показники виробництва та реалізації продукції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. У даному рефераті буде розглянуто основні аспекти функціонування та розвитку кондитерського бізнесу в Україні. Найбільшими виробниками кондитерської продукції в Україні є такі компанії, як Roshen, AVK, Конті, ТВК, Монделіс Україна та інші. Ці підприємства займають провідні позиції як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис