4ТХ-75

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 17
  • Документ
    Запровадження виробництва льодяникової карамелі «Прозора» та карамелі з фруктовоягідною начинкою «Мандарин» з застосуванням потоково-механізованних ліній в карамельному цеху.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Ткачук Анна Михайлівна
    Кондитерські вироби – це харчова продукція, яка виготовляється з цукру, борошна, масла, яєць, молока та інших компонентів. Вони мають високу енергетичну цінність і створені для підняття настрою та задоволення смакових потреб. Кондитерські вироби можна поділити на дві основні групи: борошняні та цукрові.
  • Документ
    Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву цукрового печива «Ванільне» та печива затяжного «Спорт» в цеху борошняних виробів кондитерської фабрики.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Сіренко Вікторія Олександрівна
    Кондитерське виробництво є однією з найстаріших галузей харчової промисловості. З часом технології виробництва солодощів значно змінилися, а сучасне кондитерське виробництво пропонує широкий асортимент продукції, яка задовольняє потреби споживачів по всьому світу.
  • Документ
    Проект пекарні в м. Рені Одеської області по виробництву хліба прутського подового 0,8 кг та батонів селянських в/г 0,5 кг з застосуванням сучасних технологій тістоприготування.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Плаксієнко Каріна Володимирівна
    Хліб є одним із самих геніальних витворів людства. Він існує тисячі років. Вчені вважають, що людина почала вживати зерна злакових 15 тисяч років тому у вигляді сирих каш. З відкриттям вогню, набуттям вміння подрібнювати зерно люди почали випікати прісні коржі - шматки бурої горілої маси, мало схожі на хліб наших днів. Але, як стверджують археологи, саме з цього почалась історія хлібопечення на землі. В Україні хліб знайшли в будовах Трипільскої культури, що існувала 3-4 тисячоліття Сьогодні хліб є одним з основних щоденних пролуктів харчування. Хлібопекарська галузь харчової промисловості України це найбільш розвинена, в кожному місті є декілька хлібозаводів, якщо раніше асортимент обумовлювався, головним чином, умовами виробництва і диктатом комплексно-механізованих ліній, то тепер, умови виробництва і склад устаткування визначаються асортиментом і попитом.
  • Документ
    Проектування комплексно- механізованих ліній в хлібопекарному цеху по виробництву хліба міського подового 0,5 кг та булочок з молочною сивороткою 1/г 0,5 кг.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Мирза Ганна Сергіївна
    Важливою для економіки та соціальної сфери на даний час хлібопекарська галузь промисловості України, хліб є продуктом харчування для людей. Частка хлібопродуктів у раціоні населення України складає 15 %, що підтверджує Хліб – користний продукт різного асортименту, масового попиту, так і профілактичного , дієтичного характеру. В рецептуру деяких видів використанні різні види борошна, борошно з цільного зерна, ячмінне, вівсяне борошно, різні сорти пшеничного, житнього, кукурудзяного борошна, що містять багато поживних корисних речовин. Хлібопекарська галузь має давню історію та традиції, і грає важливу роль у харчовій культурі не тільки в Україні , а й в культурі багатьох і н ш и х країн. Хлібопекарська галузь значення для економіки України, на підприємствах працює багато людей, створюються робочі місця на підприємствах ,що виробляють статус як основного продукту харчування. В нашій країні існує велика кількість маленьких хлібопекарень і великих підприємств.
  • Документ
    Запровадження виробництва хліба орільського подового 0,8 кг та батонів міських в/г 0,2 кг з застосуванням сучасних технологій тістоприготування в м. Біляївка Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Любченко Анастасія В'ячеславівна
    Хліб є одним із самих геніальних витворів людства. Він існує тисячі років. Вчені вважають, що людина почала вживати зерна злакових 15 тисяч років тому у вигляді сирих каш. З відкриттям вогню, набуттям вміння подрібнювати зерно люди почали випікати прісні коржі - шматки бурої горілої маси, мало схожі на хліб наших днів. Але, як стверджують археологи, саме з цього почалась історія хлібопечення на землі. Хлібопекарська промисловість Украйни є набільш поширеною з усіх харчових виробництв. Асортимент хлібобулочних виробів достатньо великий, нараховує більше 1200 найменувань.