Запровадження цукеркового виробництва з застосуванням потоково-механізованих ліній по виробництву цукерок з помадними корпусами «Помадно-сливові» та цукерок з начинками між шарами вафель «Арфа» в кондитерському цеху.
Ескіз недоступний
Файли
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення
Анотація
Сама поширена галузь в Україні це галузь кондитерська. Кондитерська галузь характерна тим, що постійно з'являються нові вироби, присутнє нове ціноутворення
а висока рентабельність робить галузь поширеною в усьому світі. Розвиток галузі
дуже сильний. Високий попит на продукцію робить зміни доволі швидкими та
сприяє швидкому постачанню сировини на підприємство, але можна сказати, що
сировина дорощує і тому її важче використовувати. Економічні зміни у ринку та
сильна відкритість ринку нації ставить не зручні умови щодо виготовлення конкурентоспроможних кондитерських виробів. задовольняють потреби споживачів та
мали перспективу на усіх ринках країни. В останній час виробництва роблять перебудову асортименту, які є значними, роблять нові технологічні картки, які дозволяють витиснути закордонну продукцію з зовнішнього ринку.