Розширення СТОВ «Петродолинське» з організацією цеху переробки молока в питні його види

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів
Анотація
Кваліфікаційна робота включає 86 аркушів пояснювальної записки, 5 аркушів графічної частини, 42 джерела літератури. В роботі розроблено проєкт розширення СТОВ «Петродолинське» (Одеська область, Овідіопольський район) з організацією цеху переробки молока в питні його види та проведений аналіз впливу типу доїння корів на мікробіологічні показники молока-сировини. Кваліфікаційна робота містить розрахунки витрат на виробництво і реалізацію продукції, основних техніко-економічних показників, економічним аналізом, а також заходами щодо забезпечення безпеки і нешкідливості виробничих процесів для робочого персоналу і навколишнього середовища У роботі проведено техніко-економічне обґрунтування доцільності будівництва цеху кисломолочних напоїв на молочно-товарній фермі. В роботі представлені розрахунки сировини і готової продукції, допоміжних матеріалів, обґрунтовані раціональні технологічні схеми первинної обробки та подальшої переробки молока-сировини на продукти із незбираного молока, проведений розрахунок і підбір технологічного устаткування, чисельності робітників, виробничих площ. В розділі науково-дослідна робота наведений аналіз дотримання гігієнічних вимог до доїльного обладнання, вибір ефективних мийних засобів і суворий контроль за технологічними режимами — єдині дієві підходи до зниження рівня загального бактеріального забруднення молока та забезпечення його якості відповідно до чинних нормативів ДСТУ 3662:2018.
Опис
Ключові слова
Пастеризоване молоко з масовою часткою жиру 3, 2 % в пакетах Пюр- Пак – 5 т/зм, пастеризоване молоко «Українське» з масовою часткою жиру 2, 5 % в пакетах Пюр-Пак – 3 т/зм, пастеризоване біо-молоко з масовою часткою жиру 3, 2 % в пакетах Пюр-Пак– 3 т/зм, пастеризоване молоко з лактулозою з масовою часткою жиру 1, 0 % в пакетах Пюр-Пак– 2 т/зм, вершки пастеризовані з масовою часткою жиру 25 % в пакетах Пюр-Пак.
Бібліографічний опис