Сучасний стан і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто готельно-ресторанний бізнес як вагома складова економіки України, особлива увага приділена підвищенню якості послуг, впровадженню інформаційних технологій як умов підвищення конкурентоспроможності бізнесу.
Опис
Д`яконова А. К. Сучасний стан і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / А. К. Д`яконова, Ю. О. Халілова-Чуваєва, Т. В. Кравчук, К. О. Жовтяк // Збірник тез доповідей 83-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 25–28 квіт. 2023 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2023. – С. 138 – 139. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, конкурентоспроможність
Бібліографічний опис