Поліпшення дієтичних властивостей хлібобулочних виробів
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання поліпшення дієтичних властивостей хлібобулочних виробів.
Опис
Павловський С. М. Поліпшення дієтичних властивостей хлібобулочних виробів / С. М. Павловський // Збірник тез доповідей 83-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 25–28 квіт. 2023 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2023. – С. 48–49. – Бібліогр.:. 2 назв.
Ключові слова
здорове харчування, хлібобулочні вироби