Науково-практичні аспекти використання нетрадиційних видів сировини при виробництві комбікормової продукції

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології зерна і комбікормів
Анотація
Кваліфікаційна робота включає сім розділів. У першому розділі проведено техніко-економічне обґрунтування використання побічних продуктів переробки гарбуза при виробництві комбікормів. У другому розділі розглянуто проблеми та перспективи використання побічних продуктів переробки гарбуза при виробництві комбікормів. У третьому розділі наведено загальну методику досліджень і експериментальну базу. У четвертому розділі представлені результати дослідження фізико-хімічних характеристик та санітарної якості кормової добавки з додаванням побічних продуктів переробки гарбуза. У п’ятому розділі розглянута характеристика сировини, яка використовується на підприємстві. Розділ містить відомості про номенклатуру кормових засобів, які використовують для виробництва комбікормів, і джерела їх постачання; коротку оцінку поживної цінності кожного з кормових засобів; технологічну характеристику сировини, номери рецептів; у розділі представлено розрахунок рецептів комбікормів, що випускаються на підприємстві, за допомогою ЕОМ; проведено аналіз схеми технологічного процесу; проведений розрахунок приймально-відпускних пристроїв, ємності складів для зберігання сировини і готової продукції, технологічного обладнання, ємності оперативних бункерів та транспортного обладнання; представлений технохімічний та технологічний контроль виробництва. У шостому розділі проведено аналіз небезпечних та шкідливих виробничих факторів, які мають найбільший вплив на працюючих. У сьомому розділі розраховано техніко-економічні показники проекту.
Опис
Ключові слова
комбікорм, годівля тварин, рецепт комбікорму, нетрадиційна сировина, гранулювання, побічні продукти гарбуза
Бібліографічний опис