Розробка інноваційної концепції готелю зі Smart номерами та індивідуальною тематикою на базі готелю «Адмірал» в м. Одеса
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
АНОТАЦIЯ
до кваліфікаційної роботи магістра на тему:
«Розробка інноваційної концепції готелю зі Smart номерами та індивіду-альною тематикою на базі готелю «Адмірал» в м. Одеса»
Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка нової концепції роз-витку для готелю «Адмірал» в місті Одеса шляхом впровадження до номерного фонду Smart приладів, пристроїв, технологій для підвищення конкурентоспромо-жності підприємства, комфорту, якості сервісу, послуг та надають підприємству економічно вигідні можливості, складається з наступних розділів.
Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готель-но-ресторанного господарства регіону, актуальність теми даної кваліфікаційної роботи;
Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується: 1. Проведення ремонтних робіт та зміна дизайну номерів; 2. Впровадження в номери Smart – тех-нологій; 3. Оновлення меблів та техніки в номерах; 4. Зміна дизайну в загальних приміщеннях.
Науково – дослідної частини, присвяченої визначенню ставлення туристів до розумних номерів та інноваційних технологій в номерному фонді.
Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розра-хунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю.
Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управ-ління та розроблено штатний розпис робітників підприємства.
Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства.
Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних ви-трат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.
Кваліфікаційна робота магістра містить:
Текстової частини – 117 стор.
Таблиць – 15,
Графіків – 34 ,
Додатків – 31, з них графічних аркушів – 8 .
Літературних джерел – 75 найменування.
Опис
Ключові слова
тематичні номери, розумні номери, інноваційні технології