Розробка технології питного молока геродієтичного призначення
Вантажиться...
Дата
1993
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОТІХП
Анотація
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 - Технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів.
У дисертаційній роботі науково обгрунтовані технології питного молока геродієтичного призначення. Визначені основні технологічні параметри, які забезпечують виробництво продукції високої якості. Розроблено науково обгрунтовані рецептури, технологія та
проект нормативно-технічної документації на виробництво питного молока геродієтичного призначення. Технологія апробована в умовах Запорізького ММЗ № 1.
Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов. В диссертационной работе научно обоснованы технологии питьевого молока геродиетического назначения. Определены основные технологические параметры, которые обеспечивают производство продукции высокого качества. Разработаны научно обоснованные рецептуры, технология и проект нормативно-технической документации на производство питьевого молока геродиетического назначения. Технология апробирована в условиях Запорожского ММЗ № 1.
Thesis for a Candidate of Technical Sciences degree in specialty 05.18.04 - Technology of meat, dairy and fish products. In the dissertation work the technology of drinking milk of the gerodіetic purpose is scientifically proved. The main technological parameters that ensure the production of high quality products are determined. Developed scientifically based recipes, technology and draft normative and technical documentation for the production of drinking milk of gerodіetic purposes. The technology was approved in the conditions of Zaporizhzhya MMZ No.1.
Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов. В диссертационной работе научно обоснованы технологии питьевого молока геродиетического назначения. Определены основные технологические параметры, которые обеспечивают производство продукции высокого качества. Разработаны научно обоснованные рецептуры, технология и проект нормативно-технической документации на производство питьевого молока геродиетического назначения. Технология апробирована в условиях Запорожского ММЗ № 1.
Thesis for a Candidate of Technical Sciences degree in specialty 05.18.04 - Technology of meat, dairy and fish products. In the dissertation work the technology of drinking milk of the gerodіetic purpose is scientifically proved. The main technological parameters that ensure the production of high quality products are determined. Developed scientifically based recipes, technology and draft normative and technical documentation for the production of drinking milk of gerodіetic purposes. The technology was approved in the conditions of Zaporizhzhya MMZ No.1.
Опис
Шарахматова, Т. Є.
Розробка технології питного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 "Технологія м`ясних, молочних та рибних продуктів" / Шарахматова Тетяна Євгеніївна ; наук. кер. О. П. Чагаровський ; Одес. технол. ін-т харч. пром-сті ім. М.В. Ломоносова. – Одеса : ОТІХП, 1993. – 18 с.
Ключові слова
амінокислотний склад молока, властивості молока, геродієтичні продукти, харчові добавки, аминокислотный состав молока , свойства молока , геродиетические продукты , пищевые добавки, amino acid composition of milk , properties of milk , gerodietic products , nutritional supplements