Розширення асортименту піноподібних борошняних кондитерських виробів завдяки використанню нетрадиційної рослинної сировини на ТОВ «Сільпо-фуд
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Анотація
Кваліфікаційна робота, присвячена «Розширенню асортименту піноподібних
борошняних кондитерських виробів завдяки використанню нетрадиційної рослинної
сировини на ТОВ «Сільпо-фуд»» має такі розділи:
Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку кондитерської
галузі в цілому, мету даної кваліфікаційної роботи.
Науково-дослідна частина, в якій зроблено аналітичний огляд літературних і
патентних джерел, надано опис програми, об’єктів, методів, а також результати
дослідження та їх аналіз.
Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження,
оцінка цільового ринку, на якому ТОВ «Сільпо-фуд» планує реалізувати свою
продукцію, аналіз конкурентного середовища, визначено перспективну потужність
ТОВ «Сільпо-фуд», асортимент кондитерських виробів, вибрано стратегію
конкуренції.
Технологічну частину, в якій наведенні, рецептури обраного асортименту та
технологічна характеристика сировини, приведено продуктовий розрахунок
сировини та напівфабрикатів зі сторони, розрахунок напівфабрикатів власного
виробництва, допоміжних матеріалів і тари, складів, підбір і розрахунок
технологічного обладнання, опис технологічних схем виробництва, технохімічний
контроль з метою підвищення якості кондитерських виробів.
Технічна частина. У цьому розділі виконують архітектурно – будівельну
частину, в якій описується генеральний план забудови території, інженерних
комунікацій та під’їзних шляхів, визначаються та обираються площі приміщень
основних будівель, наводяться архітектурні та об’ємно планувальні рішення, опис
компонування обладнання. Виконується проєктування санітарно – технічного
(опалення, вентиляція й аспірація, кондиціонування повітря, холодне і гаряче
водопостачання, каналізація) та енергетичного (теплозабезпечення, газозабезпечення,
електропостачання, холодопостачання) господарства.
Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва і
складається з ідентифікації небезпечних та шкідливих виробничих факторів,
виділення та нормування чинників, які впливають на комфортні та безпечні умови
праці, виявлення джерел виробничого шуму і вібрації, відділення і нормування
показників освітлення робочої зони, електробезпеки при реалізації технології,
пожежної безпеки, шляхів евакуації.
Розрахунок економічної ефективності роботи, в якому визначенні показниками
виробничо-господарської діяльності ТОВ «Сільпо-фуд», та термін окупності
інвестиційних витрат на будівництво фабрики.
Кваліфікаційна робота містить:
Текстової частини – 137
Таблиць – 37.
Графічних аркушів – 6, формат А1
Опис
Ключові слова
Піноподібні, борошняні, кондитерські, нетрадиційна рослинна сировина, асортимент