Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з в’язко-пластичного тіста з використанням рослинної сировини
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
Анотація
Кваліфікаційна робота, метою якої є встановлення доцільності і раціональних умов використання вторинних продуктів переробки рослинної сировини – порошку з лузги насіння подорожнику (псиліум) – в технології здобного відсадного печива зі зниженим вмістом жиру, складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку кондитерської галузі в цілому, актуальність даної кваліфікаційної роботи. Дослідна частина, яка містить огляд літератури щодо досвіду науковців при вирішенні поставленої в роботі проблеми; мету та задачі досліджень, об’єкти та предмет досліджень; методи та методики дослідження; результати дослідження та їх аналіз, рецептуру і запропоновані технологічні рішення для приготування розробленого виробу. Технологічну частину, в якій наведено асортимент кондитерських виробів, продуктовий розрахунок сировини, напівфабрикатів зі сторони і власного виробництва, розрахунок і підбір технологічного обладнання, описання технологічних схем виробництва та технохімічний контроль виробництва. Охорону праці, в якій наведено аналіз потенційно небезпечних виробничих факторів та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка буде гарантувати безпеку підприємства з позицій екології для зовнішнього середовища. Розділ техніко-економічного обґрунтування, де показано економічна ефективність та інвестиційна привабливість проекту.
Опис
Ключові слова
удосконалення технології, борошняні кондитерські вироби, в’язко-пластичне тісто, рослинна сировина, кондитерська промисловість