Розробка маркетингових методів підвищення конкурентоздатності морозива ТМ «Премія» для ТОВ «Сільпо-Фуд»

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
Анотація
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання розробки маркетингових методів підвищення конкурентоздатності морозива ТМ «Премія» для ТОВ «Сільпо-Фуд». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. Метою кваліфікаційної роботи є розробка маркетингових методів підвищення конкурентоздатності морозива ТМ «Премія» для ТОВ «СільпоФуд». Об'єктом дослідження даної кваліфікаційної роботи є діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», асортимент морозива, який реалізуються в роздрібній торговельній мережі та морозиво ТМ «Премія». Предметом дослідження є комплекс науково-теоретичних та прикладних аспектів розробки маркетингових методів щодо підвищення конкурентоздатності морозиво ТМ «Премія» для ТОВ «Сільпо-Фуд». Для проведення аналізу дослідження конкурентного середовища ТОВ «Сільпо-Фуд» в сегменті морозива та розробки маркетингових методів були використані метод PESTEL-аналізу для впливу зовнішніх факторів на підприємство, модель п'яти сил конкуренції М. Портера, карта стратегічних груп конкурентів, позиціонування торгових марок, матриця «товар-ринки» за І. Ансоффом для розробки стратегічних рішень. Загальний обсяг роботи складає 96 сторінок, з них 81 сторінки основного тексту. Робота містить 25 рисунків, 19 таблиць, список використаних джерел складається з 75 джерел.
Опис
Ключові слова
маркетинг, конкурентоздантість, маркетингові стратегіі, морозиво
Бібліографічний опис