Аналіз способів фасування рідких продуктів

Ескіз недоступний
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра процессів, обладнання та енергетичного менеджменту
Анотація
В роботі виконано аналіз дозувально-фасувальних машин для наповнення скляної тари рідким продуктом: вина, лікеро-горілчаних виробів, просвітлених соків тощо. Зокрема проаналізовано будову та принцип дії пристроїв для дозування продукту перед наповнення в тару. Виконано аналіз скляної тари, її процес підготовки перед наповненням, процес наповнення та подальше укупорювання. Виконано опис машини для наповнення ВРА-6А та принцип дії, виконано технологічний, кінематичний розрахунки та розрахунок потужності. Надано опис правил безпеки та охорони праці при експлуатації машин для дозування та фасування продуктів. Розрахунково-пояснювальна записка включає сторінки друкованого тексту та чотири листи А1 графічної частини.
Опис
Ключові слова
скляна тара, фасування, мірник, наповнювальний патрон
Бібліографічний опис