Аналіз способів фасування рідких продуктів
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра процессів, обладнання та енергетичного менеджменту
Анотація
В роботі виконано аналіз дозувально-фасувальних машин для наповнення
скляної тари рідким продуктом: вина, лікеро-горілчаних виробів, просвітлених
соків тощо. Зокрема проаналізовано будову та принцип дії пристроїв для
дозування продукту перед наповнення в тару.
Виконано аналіз скляної тари, її процес підготовки перед наповненням,
процес наповнення та подальше укупорювання.
Виконано опис машини для наповнення ВРА-6А та принцип дії, виконано
технологічний, кінематичний розрахунки та розрахунок потужності.
Надано опис правил безпеки та охорони праці при експлуатації машин для
дозування та фасування продуктів.
Розрахунково-пояснювальна записка включає сторінки друкованого
тексту та чотири листи А1 графічної частини.
Опис
Ключові слова
скляна тара, фасування, мірник, наповнювальний патрон