Проєкт ресторану румунської кухні у м. Звягель Житомирської обл.
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Актуальність теми. Заклад ресторанного господарства виробляє сегментацію ринку, тобто ділення споживачів на групи, для кожної з яких розробляється певна товарна пропозиція і послуги. Потім визначають основних і потенційних споживачів закладу, їх платоспроможний попит, найбільш характерні смаки, звички, переваги. Концепція підприємства, що проектується, формується на основі маркетингових досліджень які дозволяють визначити доцільність вибору типа підприємства і послуг, що надаються ним, вибору заданого асортименту, форми обслуговування, а також за якою виробничою схемою працює підприємство.
Для розвитку ресторанної галузі України цікаво і актуально відкривати заклади ресторанного господарства з національними нотками. Цікавими є страви румунської кухні, тому було проведено аналіз ринку послуг Житомирської області зокрема в м. Звягель. Виявлено відсутність конкурентів майбутньому підприємству.
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є проєктування ресторану румунської кухні з впровадженням нових і цікавих національних страв.
Опис
Ключові слова
румунська кухня, ресторан