ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ГІРЧИЦІ ГОСТРОЇ ТА МИТНІ ПРОЦЕДУРИ ПРИ ПЕРЕМІЩЕННІ ЇЇ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Робота викладена на 108 сторінках, що містить 5 розділів, 5 ілюстрацій, 20
таблиці, 49 інформаційних джерел та 3 додатка.
Об’єктом розгляду є продукт ""Гірчиця гостра"" вітчизняного та іноземного
виробництва. Предмет роботи – споживчі властивості та нормативні документи,
що регулюють якість та безпечність продукту ""Гірчиця гостра"".
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та
безпечності харчового продукту ""Гірчиця гостра"", що реалізуються на ринку
України і порядок здійснення митних формальностей.
У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та
перспективи розвитку імпортно-експортних операцій відносно гірчиці, основні
чинники формування якості продукту ""Гірчиця гостра"", вивчено асортимент,
харчова цінність, особливості технології виробництва, показники якості.
У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження гірчиці
гострої, методологія визначення коду згідно до УКТЗЕД.
У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту гірчиці в
торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості гірчиці гострої, за
маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам.
Четвертий розділ містить визначення митних формальностей при
переміщенні товару через митний кордон України.
П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації
персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення та інші.
Ключові слова: гірчиця гостра, показники якості, нормативні документи,
митні формальності.
Рік виконання роботи - 2023-2024. Рік захисту роботи - 2024.
Опис
Ключові слова
гірчиця гостра, показники якості, нормативні документи, митні формальності