Будівництво борошномельного заводу сортового помелу з виробництвом борошна для багетів
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
Анотація
Кваліфікаційна робота магістра виконана у рамках кафедрального комплексного проєкту на тему: «Удосконалення технологічної схеми сортового помелу пшениці з метою виробництва борошна для багетів».
Тема кваліфікаційної роботи магістра: «Будівництво борошномельного заводу сортового помелу з виробництвом борошна для багетів».
Задана продуктивність заводу: продуктивність заводу складає 250 т/доб.
Особливість заводу: Завод має зерноочисне відділення, розмелювальне відділення та відділення готової продукції. У розмельному відділені реалізовано три сортний 75-% помел пшениці (вихід борошна для багетів – 22 %, вищо-го сорту – 41 %, 2 сорту – 12 %).
Мета кваліфікаційної роботи: розробка науково обґрунтованих технологічних рішень з виробництва пшеничного борошна для багетів.
Завдання кваліфікаційної роботи: визначення техніко-економічних показників, розробка технологічної схеми підприємства, розрахунок балансу помелу, підбір та розрахунок кількості обладнання, розстановка технологічного обладнання на планах поверхів, передбачення контролю відходів.
В розрахунково-пояснювальну записку входять наступні розділи :
Розділ 1. Стан проблеми та перспективи її вирішення.
Розділ 2. Техніко-економічне обґрунтування.
Розділ 3. Характеристика технологічних об’єктів та комунікації генерального плану підприємства.
Розділ 4. Наукова частина.
Розділ 5. Технологічна частина.
Розділ 6. Техніко-економічні розрахунки.
Висновки та пропозиції.
Кількість листів графічної частини – 6 листів,
Кількість сторінок у розрахунково-пояснювальній записці – 99 стор.
Опис
Ключові слова
борошномельний завод, хлібопекарська якість борошна, якість зерна, борошно спеціального призначення, борошно для багетів