Проєктування спеціалізованого хлібозаводу з виробництва хлі-бобулочних виробів зниженої вологості в м. Миколаїв
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів
Анотація
Кваліфікаційна робота, присвячена проєктуванню спеціалізованого хлібоза-воду з виробництва хлібобулочних виробів зниженої вологості в м. Миколаїв та має такі розділи:
Вступ, в якому розглянуто основні завдання та напрямки розвитку хлібопе-карської галузі в цілому, мету даної кваліфікаційної роботи.
Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика об'єкту, літературний і патентний огляд по тематиці.
Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові досліджен-ня, оцінка цільового ринку.
Технологічну частину, в якій наведені рецептури та формування показників якості готової продукції, приведено розрахуноки продуктивності печей, необхідної кількості сировини, пофазних та виробничих рецептур тіста, технологічного обла-днання, опис технологічних схем підприємства.
Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення, де визначено енергоза-безпечення підприємств галузі (тепло-, холодо-, електропостачання), приведено розрахунок водопостачання, каналізації та обсяг електроспоживання.
Архітектурно-будівельну частину, яка містить опис генерального плану за-будови території, архітектурних та об’ємно-планувальних рішень, опис компо-нування обладнання.
Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва і складається з ідентифікації небезпечних та шкідливих виробничих факторів.
Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення еко-логічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище.
Розрахунок економічної ефективності проекту, в якому визначені показники виробничо-господарської діяльності хлібозаводу.
Кваліфікаційна робота містить:
Текстової частини – 98 ст.
Таблиць – 33
Графічних аркушів – 5 формат А1.
Опис
Ключові слова
бублики, сушки, баранки н, борошно, технологічна лі-нія, хлібозавод