Розробка концепції ресторану у форматі "Local Food" в м. Б.-Дністровський Одеської області з виробництвом автентичних борошняних виробів
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є розробка проекту ресторану у форматі ""Local Food"" в м. Б.-Дністровський Одеської області з виробництвом автен-тичних борошняних виробів
Кваліфікаційна робота складається з таких розділів:
- вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної квалі-фікаційної роботи;
- першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції ресторану у форматі ""Local Food"" в м. Б.-Дністровський Одеської області з виробництвом автентичних борошняних виробів;
- другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на дослідження попиту на послуги ресто-ранного господарства та борошняну продукції, особливості її приготування в ресторані;
- третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи;
- четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових по-слуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління;
- п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи вироб-ництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих вироб-ничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи;
- шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підп-риємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
Опис
Ключові слова
ресторан, автентичність, борошняні вироби, випічка