Розробка нової концепції кафе при етно-садибі в українському стилі в с. Дивізія Б.-Дністровського р-ну Одеської області
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є розробка проекту кафе при етно-садибі в українському стилі в с. Дивізія Б.-Дністровського р-ну Одеської області
Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку і удосконалення роботи підприємств ресторанного господарства в даному районі.
Першого розділу, який присвячено аналізу ринку послуг підприємств ресторанного господарства в регіоні. SWOT-аналіз ринку туристичних послуг Півдня Одеської області, оцінку розташування, виробничих потужностей закладів ресторанного бізнесу, потоків потенційних відвідувачів, динаміку попиту та уподобань.
Другого розділу, де проведено анкетування, в якому прийняло участь 185 осіб різного віку, за яким виявлено що тих, що уже були в таких поїздках і отримали масу позитивних вражень, кого цікавить цей напрямок відпочинку і вони готові вже долучатися, також тих, які були в таких поїздках, але були не зовсім задоволені, особливо якістю сервісу і ще раз будуть згодні відвідати лише за умови вирішення цього питання, і тих, що не були в таких закладах, але готові лише за умови високих стандартів якості послуг.
Третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки роботи кафе, розробка меню з етнографічним спрямуванням для гостей с. Дивізія із місцевої сировини і напівфабрикатів. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи в залі ресторану, організації обслуговування відвідувачів.
Четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує кафе в с. Дивізія, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління ресторанним підприємством.
П'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи;
Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності ресторанного підприємства, витрат та показників їх окупності, прибутку після впровадження заходів, запропонованих в проекті.
Опис
Ключові слова
етно-садиба, кафе, українська кухня