Розробка інноваційної концепції кафе в м. Одеса

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є розробка концепції кафе «SafeHouse». Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції кафе. «SafeHouse» - це затишний заклад, який вражає стильним і сучасним дизайном, де відвідувачам надається можливість відпочити, насолоджуватися м'якою музикою, приємним освітленням та невимушеною обстановкою. Основний акцент робиться на комфорті та розслабленій атмосфері; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на розробку концепції інноваційного кафе - створення унікального та привабливого закладу, який задовольнить потреби сучасного споживача та виділиться на ринку ресторанного бізнесу через впровадження новаторських рішень; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.
Опис
Ключові слова
розробка концепції кафе, анкетування, сучасний дизайн інтер'єру кафе, розробка меню, розрахунок виробничого устаткування, проект лаундж-кафе
Бібліографічний опис