Експертна оцінка якості чорного шоколаду та митні процедури при перетині митного кордону України

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Анотація
Кваліфікаційна робота магістра містить 111 сторінок, 34 таблиць, список літератури з 46 найменувань, 12 додатків Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності шоколаду чорного, що реалізуються на ринку України, і технічне регулювання, що забезпечує якість та порядок здійснення митних формальностей. Об’єктом розгляду є чорний шоколад вітчизняного та закордонного виробництва. Завданням роботи передбачено дослідження якості шоколаду та оформлення товару на митниці. За результатами роботи сформульовано висновки щодо поліпшення якості шоколаду на ринку України Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах, як заходи з підвищення конкурентоспроможності, розширення ринкової “ніші” та зміцнення їх іміджу. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.
Опис
Ключові слова
товарознавство, якість, асортимент, аналіз ринку, чорний шоколад, митне оформлення
Бібліографічний опис