Розширення асортименту безалкогольних напоїв за рахунок використання пряно-ароматичної сировини

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Кваліфікаційна робота містить дослідження з удосконалення технології виробництва фруктових сокових напоїв з пряно-ароматичними екстрактами, запропоновано використання спеціальних технологічних операцій підготовки екстрактів, визначено параметри екстрагування пряно-ароматичної сировини, які будуть сприяти підвищенню харчової цінності продукту та дієтичних властивостей напоїв. Розроблено рецептури для нових видів фруктових дієтичних напоїв, до складу яких входять фруктові соки з яблук, журавлини, екстракти меліси, імбиру, солодки, які є джерелом біологічно-активних речовин. Вивчено показники якості готового продукту.
Опис
Ключові слова
напої фруктові дієтичні, пряно-ароматична сировина, екстракти, показники якості, параметри, технологія, обладнання
Бібліографічний опис