Удосконалення технології виробництва столових вин з винограду сорту Іршаї Олівер

Ескіз недоступний
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Робота посвідчена удосконаленню технології виробництва столових вин з винограду сорту Іршаї Олівер Актуальність теми: Мускатні столові вина є одними з найбільш затребуваних сортів вин у світі. Їх оригінальний, добре відомий, мускатний аромат і приємний, м'який, характерний смак робить їх популярними серед дуже широкого кола споживачів винної продукції. Разом з тим, велика конкуренція та поступове зростання рівня вимогливості споживача потребує застосування технологій, що забезпечують отримання мускатних столових вин найвищої якості. У зв'язку з цим робота, яка спрямована на вдосконалення технології білих столових вин із мускатного сорту Іршаї Олівер є актуальною. Мета роботи: Головною метою роботи є увдосконалення технології виробництва столових вин з винограду сорту Іршаї Олівер в умовах Миколаївської області (ВАТ «Лиманський»). Практичне значення отриманих результатів: Вдосконалення технологічної схеми виробництва білих столових мускатних вин з угорського сорту Іршаї Олівер дозволить покращити їх якість що збільшить їх цінність для споживачів і дозволить отримати додатковий прибуток
Опис
Ключові слова
столове вино, виноград Іршаї Олівер
Бібліографічний опис