Удосконалення технології виробництва столових вин з винограду сорту Іршаї Олівер
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Робота посвідчена удосконаленню технології виробництва столових вин з винограду сорту Іршаї Олівер
Актуальність теми:
Мускатні столові вина є одними з найбільш затребуваних сортів вин у світі. Їх оригінальний, добре відомий, мускатний аромат і приємний, м'який, характерний смак робить їх популярними серед дуже широкого кола споживачів винної продукції. Разом з тим, велика конкуренція та поступове зростання рівня вимогливості споживача потребує застосування технологій, що забезпечують отримання мускатних столових вин найвищої якості. У зв'язку з цим робота, яка спрямована на вдосконалення технології білих столових вин із мускатного сорту Іршаї Олівер є актуальною.
Мета роботи:
Головною метою роботи є увдосконалення технології виробництва столових вин з винограду сорту Іршаї Олівер в умовах Миколаївської області (ВАТ «Лиманський»).
Практичне значення отриманих результатів:
Вдосконалення технологічної схеми виробництва білих столових мускатних вин з угорського сорту Іршаї Олівер дозволить покращити їх якість що збільшить їх цінність для споживачів і дозволить отримати додатковий прибуток
Опис
Ключові слова
столове вино, виноград Іршаї Олівер