Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв крафтового статусу
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Розробка технології напоїв крафтового статусу на основі нетрадиційної сировини (ферментованої молочної сироватки) з додаванням фруктових наповнювачів та розробка пивних напоїв виготовлених за технологією виробництва пива в закладах ресторанного господарства, а також квасу.
Впровадження розробленої технології напоїв, крафтового статусу, у виробництво на основі ресторану на 79 посадкових місць в м. Одеса.
Опис
Ключові слова
крафтове пиво, нетрадиційна сировина, ферментовані напої. вторинна молочна сировина