Розробка інноваційного вагового дозатора рідких харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра процесів, обладнання та енергетичного менеджменту
Анотація
Дипломний прект: 65 с., 11 рис., 7 табл., 10 джерел інформації, 1 дода- ток. Об'єкт дослідження: дозатор ваговий рідких харчових продуктів. який призначений для загрузки і охолодження або нагріву та підтримки при заданій температурі рідких продуктів, кількість яких задається по вазі. Мета роботи – підвищення якісних характеристик операцій тех- нологічного процесу – прийому, охолодження або нагріву до заданої темпе- ратури і короткочасного зберігання ( підтримування в технологічному ре- жимі ) харчових мас . Виконані опис технологічного процессу та критичний огляд існуючо- го обладнання з патентним пошуком. Проведені необхідні розрахунки. Висвітлені правила безпечної експлуатації обладнання.
Опис
Ключові слова
ДОЗАТОРИ- ВАГОВІ, ОБ'ЄМНІ, ШНЕКОВІ. СОЛЯНІ СУМІШІ І СО- ЛЯНІ РОЗЧИНИ, БУНКЕР. ТЕНЗОМЕТРІЯ, ТОЧНІСТЬ ДОЗУВАННЯ
Бібліографічний опис