Шляхи поліпшення використання трудового потенціалу на підприємстві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
Актуальність теми обумовлена оптимізацією трудового потенціалу, що є ключовим фактором успіху будь-якого підприємства незалежно від його напряму. В сучасному світі, підприємствам необхідно зосередитися на ефективному використанні свого трудового потенціалу. Це включає в себе залучення та утримання кваліфікованого персоналу, постійне навчання і розвиток працівників, створення сприятливої робочої атмосфери, підтримку балансу між роботою та особистим життям, а також впровадження інноваційних методів управління та роботи. У першому розділі «Теоретичні аспекти управління трудовими ресурсами ресторанного підприємства» визначено поняття і сутність управління трудовими ресурсами підприємств ресторанного бізнесу, проаналізовано їх методи та принципи. У другому розділі «Аналіз трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства» представлена загальна характеристика закладу, окреслена його система управління трудовими ресурсами та проаналізований трудовий потенціал ресторану. У третьому розділі «Шляхи поліпшення управління трудового потенціалу ресторану «Помодоро»» запропоновано обґрунтовані основні напрями покращення управління трудовим потенціалом закладу та впровадженні сучасні методи управління трудовими ресурсами закладу. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 64 сторінок, 10 таблиць, 8 рисунків. Перелік посилань нараховує 26 найменувань.
Опис
Ключові слова
трудовий потенціал, аналіз трудового потенціалу, мотивація, трудові ресурси, кадровий потенціал, показник, шляхи поліпшення, сучасні технології.
Бібліографічний опис
Зібрання