Розробка концепції міні-готелю в с. Грибовка Одеської області
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина
складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових
досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз
інвестиційної привабливості проекту та 4 листи графічної частини.
Вступ: Складається з аналізу актуальності проекту міні-готеля у селі
Грибовка, визначення завдань та мети проекту, а також результатів розробки
цього проекту.
Обгрунтування концепції: У цьому розділі був проведен аналіз
конкурентів та визначення їх слабких сторон. Також була вивчена
інформація щодо попиту на данний вид послуг шляхом розглядання
статистичних даних Одеської області.
У результаті цього дослідження було виявлено, що розробка міні-
готелю у селі Грибівка буде актуальною та матиме попит.
Технологічний розділ: Було зроблено планування міні-готелю та його
території, сплановане оптимальне розміщення вестибюлю, номерів,
спортивного залу, СПА-зони, технологічних приміщень, конференц звли та
офісних приміщень готелю. Виявлени оптимальні дизайнерські рішення
закладу.
Також надана інформація щодо обслуговування гостей у міні-готелі.
Організаційний розділ: Була розглянута структура управління міні-
готелю та проведено аналіз щодо додатковим послуг готелю.
Також були визначени оптимальні рішення щодо пожежної безпеки,
водо- та електропостачання міні-готелю та охорони навколишного
середовища.
Аналіз інвестиційної привабливості проекту: Був проведен
розрахунок інвестиційної привабливості проекту та розрахунки щодо його
окупністі.
Графічна частина: На чотирьох листах формату А1 представлени
концепція міні-готелю, план житлового поверху, послуги міні-готелю та
структура управління закладу.
текстової частини – 76 стор.;
таблиць – 15
рисунків – 18
додатків – 23
Опис
Ключові слова
готель, бізнес, номера, туризм