Розробка концепції розвитку демократичного готелю в м. Яремче Івано-Франківської області
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: модель концепції підприємства, організаційну структуру управління готелем, послуги готелю, план житлового поверху та вестибюльне зонування готелю.
На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію демократичного готелю в м. Яремче Івано-Франківської області.
Запропоновано створення готелю «Водоспад» категорії 2 зірки, який надава-тиме необхідні комфортні умови проживання за доступними цінами. Номерний фонд буде містити 20 номерів категорії Люкс та Стандарт. Особливістю готелю буде зона приготування їжі та облаштована загальна зона відпочинку.
В технологічному розділі представленні розрахунки місткості готелю, харак-теристика номерного фонду та інших приміщень закладу, характеристика та кош-торис створення додаткових приміщень. Також в роботі представлено організацій-ну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві, заходи протипожежної безпеки, заходи щодо охорони навколишнього середовища та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
Опис
Ключові слова
курорт, демократичний готель, номерний фонд, проект будівництва, аналіз окупності