Удосконалення технології столових вин органічного виробництва за допомо- гою методів сенсорного аналізу
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Кваліфікаційна робота складається з 116 сторінок друкованого тексту. Містить: 6 розділів, 20 слайдів ілюстративного матеріалу, 38 таблиць, 2 схеми, 18 рисунків список
використаної літератури з 47 найменувань та 2 додатки.
За останні роки споживання органічного вина в Україні зросло завдяки зростаю-
чій свідомості споживачів про переваги органічних продуктів. Крім того, українські ви- нороби стають більш усвідомленими щодо значення екологічного виробництва і впро- ваджують органічні методи в своїй діяльності.
У роботі надані історія та сучасний стан органічного виробництва, аналіз стану ринку, огляд нормативної документаціїу аналіз технології органічного виробництва, експериментальна частина, розрахований інноваційний бюджет.
Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології органічних вин у від- повідності до профілю «ідеальних» органічних вин з залученням навчених випровучів.
Завданнями кваліфікаційної роботи було визначитн: профіль «ідеальних» органі- чних столових вин, ефективні методології відбору, підготовки та моніторингу винних експертів; специфічні дескриптори органічних вин, які відзначені винними навченими експертами; рекомендації технологічних режимів процесів для удосконалення техноло- гії оргаганічних столових вин.
Оцінка профілю «ідеальних» органічних вин та визначено ефективні методології відбору, навчання підготовки та моніторингу навченими випробувачами, на основі яких подані рекомендації для удосконалення технології з використанням профільного оціню- вання підготовленими випробувачами.
Опис
Ключові слова
органічне вино, профіль вина, випробувачі, навчання випробувачів, сенсорний аналіз.