Розробка нової концепції ресторану "Солома" в с. Усатове Одеської обл. (впровадження локальної кухні)
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
АНОТАЦIЯ
до кваліфікаційної роботи на тему:
«Розробка нової концепції ресторану «Солома» в с. Усатове Одеської обл. (впровадження локальної кухні)»
Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина скла-дається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції; технологічний роз-діл; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію за-кладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарст-ва, структуру управління закладу ресторанного господарства, послуги за-кладу ресторанного господарства.
На початку проекту наведено характеристику та аналіз ринку готель-норесторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень роз-роблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресто-рану «Солома» в с. Усатове Одеської обл.
Ресторан «Солома» - це ресторан 1 категорії, призначений для прове-дення різноманітних заходів. Розташований в с. Усатове Одеської області. Ідея концепції полягає у впровадженні локальної кухні з метою розширен-ня варіативності меню. Це дозволить підвищити конкурентоспроможність закладу на ринку ресторанних та залучити більшу кількість гостей.
В технологічному розділі представлені розрахунки виробничої про-грами закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі пред-ставлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підп-риємстві та розраховано економічні показники і проведено аналіз інвести-ційної привабливості проекту.
Кваліфікаційна робота містить:
текстової частини – 77 стор.;
таблиць – 26;
графічних аркушів – 4.
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, ресторан, споживачі, послуги харчування