Технологічна експертиза виробництва ряжанки 2,5% термостатним способом в умовах ТОВ «Гормолзавод №1», м. Одеса

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Мета та завдання – розроблення процедур технологічної експертизи для виробництва ряжанки 2,5% термостатним способом в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1 та обґрунтування плану НАССР.. Завдання роботи: 1. Ознайомитися з структурою підприємства ТОВ «Гормолзавод» №1; 2. Надати характеристику сировини та матеріалів, які використовуються у технологічному процесі виробництва ряжанки 2,5% термостатним способом, відповідно до чинної нормативної документації; 3. Зробити аналіз та обґрунтувати схему технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання виробництва ряжанки термостатної в умовах підприємства ТОВ «Гормолзавод» №1; 4. Провести аналіз та ідентифікувати небезпечні чинники на кожному етапі технологічного процесу, визначити суттєві небезпечні чинники та розробити НАССР-план виробничого процесу; 5. Запропонувати заходи та схеми контролю щодо охорони праці, пожежної безпеки, охорони навколишнього середовища при виробництві ряжанки термостатної 2,5%. 6. Зробити оцінку економічної ефективності впровадження системи НАССР. Об’єкт дослідження: ряжанка термостатна 2,5% ТОВ «Гормолзавод» №1, м. Одеса. Предмет дослідження: нормативні документи, що регламентують виробництво ряжанки в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1,рецептура, технологія, техно-хімічний контроль, небезпечні чинники технології, НАССР-план виробництва бринзи з прянощами. Дипломний проект представлено пояснювальною запискою та графічною частиною. У пояснювальній записці дипломного проекту розглянуто історію та структуру підприємства ТОВ «Гормолзавод» №1, м. Одеса, опис сировинної зони; асортимент даного підприємства, схеми та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання,продуктовий розрахунок; описано технологічну експертизу виробництва та стандартизацію продукції; розроблено план – НАССР для виробництва ряжанки термостатної 2,5% в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1, м. Одеса; описано принципи охорони праці та навколишнього середовища для даного підприємства; надано оцінку економічної ефективності впровадження системи НАССР. Робота обсягом 99 сторінок складається із вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 28 найменувань (3 сторінки), 4 рисунки (3 сторінки), 26 таблиць (35 сторінок) та додатку (6 сторінок).
Опис
Ключові слова
Технологічна експертиза, ряжанка, НАССР-план
Бібліографічний опис