Розробка нової концепції ресторану «Pasta & Pizza» в м. Одеса шляхом впровадження технологічних інновацій
Ескіз недоступний
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги за-кладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного го-сподарства.
На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Pasta & Pizza» в м. Одеса.
Ресторан «Pasta & Pizza» є відомим закладом італійської кухні із високим рі-внем щоденного та банкетного обслуговування. Запропоновано створення служби доставки та кейтерингу із застосуванням сучасних технологій для виготовлення страв у великому обсязі.
В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
Опис
Ключові слова
ресторан італійської кухні, бенкетне обслуговування, послуги доставки, кейтеринг, Cook&Chill