«Розробка нової концепції розвитку готелю «ALARUS LUXE Hotel & Restaurant» шляхом впровадження інноваційних технологій спрямованих на економічність і підвищення комфорту перебування туристів у воєнний час в м. Одеса»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Анотація
Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з шести розділів: Обґрунтування концепції; Науково - дослідницька частина; Технологічний розділ; Організаційний розділ; Будівельний розділ та Економічний розділ. Графічна частина складається з 8 листів на яких показано: Характеристику об'єкту та SWOT-аналіз готелю «ALARUS LUXE Hotel & Restaurant», Результати наукових досліджень, Концепцію закладу готельно-ресторанного господарства, План номерів категорії Стандарт покращений, Напівлюкс та Люкс до та після реконструкції, План вестибюльної групи приміщень, Послуги закладу готельно-ресторанного господарства, Структура управління готелю «ALARUS LUXE Hotel & Restaurant», Оцінка інвестиційної привабливості проекту. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку готелю в місті Одеса, актуальність теми, завдання даної кваліфікаційної роботи. Першого розділу, в якому представлена характеристика готелю «ALARUS LUXE Hotel & Restaurant», проаналізований ринок готельно – ресторанних послуг, дослідженні вподобання потенційних клієнтів, представлена нова концепція з детальним описом та представлена стратегії впровадження майбутньої концепції. Другого розділу, в якому представлений об’єкт, предмет та задачі дослідження, методи які використовувалися для нього, результати дослідження та висновки з рекомендаціями для подальшого впровадження. Третього розділу, в якому описані процеси, технологія надання послуг і роботи загалом усіх служб готелю, представлені службові обов’язки кожного працівника, організаційні структури служб, розрахована експлуатаційна програма готелю на основі отриманих даних від готелю «ALARUS LUXE Hotel & Restaurant». Четвертого розділу, де представлено організаційну структуру управління готелем та штатний розпис робітників готелю. П’ятого розділу, де надано опис генерального плану підприємства, склад служб готелю, опис запропонованих впроваджень з усіма процесами, впровадження інноваційних технологій та обладнання до номерного фонду, проведення будівельно – ремонтних робіт, детальний опис заходів щодо охорони праці на підприємстві, пожежної безпеки, цивільної оборони та заходи щодо збереження готелем навколишнього середовища та вплив на нього. Шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово- господарської та організаційно-економічної діяльності готелю, витрат на інноваційні технології, обладнання їх встановлення, інші витрати, розрахунок інвестиційної привабливості проекту. текстової частини – 99 стор. таблиць – 28 додатків – 24 графічних аркушів – 8
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис