Сучасні тенденції розвитку в готельно-ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основним завданням фахівців у сфері ресторанного бізнесу стає
створення конкурентних переваг та підвищення конкурентоспроможності.
Боротьба за кожного гостя вимагає від підприємств готельно – ресторанного
господарства модернізації, як в технологіях і обслуговуванні так і в
свідомості. Розглянуто інструменти, які ресторатори використовують в конкурентній боротьбі за споживачів. Зроблено висновок, що з кожним роком сучасні тенденції
розвитку в готельно – ресторанному бізнесі постійно змінюються в
залежності від потреб гостей. Моніторинг ринку, відстеження інтересів та
смаків споживачів має велике значення для власників ресторанів та усіх
працівників індустрії гостинності.
Опис
Лебеденко Т. Є. Сучасні тенденції розвитку в готельно-ресторанному бізнесі / Т. Є. Лебеденко, Г. С. Шунько, Т. П. Новічкова // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Прага, 30 квіт. 2021 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. – Прага, 2021. – С. 310.
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, інновіції