Взаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У багатьох країнах економічне значення пшениці (Triticum aestivum L.) велике, так як вона є найбільш широко вирощуваною польовою культурою. Стабільність якісних характеристик пшениці є важливою потребою для борошномельної промисловості. Мета роботи - порівняння показників кількості клейковини та білка якості у зерні та борошні пшениці; встановлення взаємозалежності між ними.
Опис
Люклянчук К. М. Взаємозалежність показника кількості клейковини та білка в зерні та борошні / К. М. Люклянчук, В. В. Покарініна // I International science conference on multidisciplinary research : abstr. of I Intern. Sci. and Practical Conf., Berlin (Germany), 19–21 Jan. 2021. – Berlin, 2021. – Р. 1044–1046 : tabl., fig. – Ref.: 2 tit.
Ключові слова
пшениця, зерно пшениці, борошно пшениці, клейковина
Бібліографічний опис