Удосконалення технології виробництва сиру «Осципек» за допомогою методів сенсорного аналізу
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Свінціцький Ростислав Вадимович «Удосконалення технології виробни-цтва сиру «Осципек» за допомогою методів сенсорного аналізу», науковий керівник, д.с.г.н , доцент Каменева Наталя Валеріївна.
Кваліфікаційна робота викладена на 88 сторінках, вона містить 6 розді-лів, 19 слайдів ілюстративного матеріалу, 8 таблиць, 13 рисунків, список ви-користаної літератури з 46 найменувань та 7 додатків.
Метою дипломної роботи є удосконалення технології виробництва сиру «Осципек». Для досягнення поставленої мети треба вирішити наступні за-вдання: вивчити історію та сучасний стан виробництва сиру «Осципек»; про-аналізувати ситуації щодо виробництва продукту на ринку; оглянути норма-тивні документації, щодо вимог органолептичних показників продукту та ви-бір методів дослідження; проаналізувати технології виробництва продукту; розробити протоколи та формування робочої панелі дослідження; провести дослідження та статистичну обробку результатів, удосконалити технологію виробництва продукту за допомогою методів сенсорного аналізу; розраху-вати іноваційний б’юджет.
Одержанні результати можуть бути використані в подальшому техноло-гічному процесі виготовлення сиру «Осципек» та розвитку традиційного си-роваріння на території України.