Удосконалення технології столових червоних сухих вин за допо-могою методів сенсорного аналізу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Тема дипломної роботи: «Удосконалення технології столових червоних сухих вин за допомогою методів сенсорного аналізу». Обсяг дипломного проекту 111 сторінок. Дана кваліфікаційна робота виконана на базі виноробні ПП «Винний дім Гігінеішвілі» яка є крафтовою малою виноробнею, без власних виноградників. Транпортування винограду відбувається з Одеської до Вінницької області. Не-зважаючи на таку відстань та факт того що Вінницька область на є винним регіоном, вина виноробні ПП «Винний дім Гігінеішвілі» отримують золоті та срібні медалі на українських винних конкурсах, це показує те що, навіть в та-ких регіонах роблять якісні вина. Робота присвячена вину с сорту винограду Одеський чорний (Аліберне) який розвивається як візитівка українського ви-норобства. Об’єктом дослідження дипломної роботи є технологія столового сухого червоного вина з сорту винограду Аліберне. Предмет дослідження – органолептичні характеристики червоних столо-вихсухих виноматеріалів та вин, вироблені на ПП «Винний дім Гігінеішвілі» Дипломна робота складається зі вступу, шести розділів, висновків, списку літератури та додатків. У першому розділі наведений аналіз інформації про історичне поход-ження об’єкту та предмету дослідження, аналіз ситуації ринку, огляд норма-тивної документації та аналіз технології виробництва вина. У другому розділі розглядаються обʼєкти матеріали та методи дослідження. У третьому розділі представлена експериментальна частина з результатами досліджень. У четвер-тому розділі опираючись на отримані результати досліджень наводений порівняльний аналіз існуючої і удосконаленої технології виготовлення обра-ного продукту. У п’ятому розділі представлена охорона праці. У шостому роз-ділі наведені розрахунки показників для визначення іноваційного бюджет.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис