Проєкт ресторану закарпатської кухні з десертним баром у м. Коломия»
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Попередні дослідження ринку показали, що в місті Коломия послуги підприємств ресторанного господарства представлені в невеликій кількості, що стосується ресторану закарпатської кухні, то такого закладу – немає. Структурно ресторан являє собою два підприємства об’єднаних в одне, це ресторан та десертний бар. На прилеглій території розташована паркова. В закладі спроектовано всі необхідні службові та виробничі приміщення для виконання виробничої програми закладу, інших технологічних потреб та для обслуговування відвідувачів і персоналу. Була обрана наступна концепція: створення сучасного ресторану з закарпатською кухнею, колоритним та етно-стилем і інтер'єром.
Отже, проектування ресторану закарпатської кухні з десертним баром у м. Коломия є перспективним.
Метою дипломної роботи є проектування ресторану закарпатської кухні з десертним баром у м. Коломия.
Згідно поставленої мети було проведено аналіз науково-технічної та патентної літератури. На основі аналізу встановлено методологічний підхід та етапи проведення роботи.
Відповідно до поставленої мети в роботі було вирішено наступні завдання:
- огляд науково-технічної літератури щодо можливості проектування закладу;
- проведення наукових досліджень щодо виготовлення продукції функціонального призначення;
- проведення технологічного розрахунку ресторану закарпатської кухні з десертним баром у м. Коломия;
- розробка рекомендацій щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві;
- розрахунок основних техніко-економічних показників.
Опис
Ключові слова
Ресторанний бізнес, ресторан, бар, закарпатська кухня, десерт, меню, виробнича програма, технологія