Проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Ресторанний бізнес сьогодні знаходить нові тенденції розвитку та сучасне відображення в економіці багатьох розвинутих країн, але за останні роки накопичився цілий ряд невирішених питань. Проблема розвитку у сфері ресторанного бізнесу є досить актуальною, виходячи з її економічного та соціального значення. Метою проекту ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса. є популяризація національної грузинської кухні серед туристів Одеси шляхом розробки меню з врахуванням сучасних напрямків грузинської кухні, та збереженням грузинських традиції. Проведення загального огляду ситуації з зайнятості та підприємництва в Україні та Одеському регіоні виявив тенденцію на збільшення, або прискорення розвитку багатьох показників, що робить загальну оцінку ситуації із підприємництвом в регіоні досить високою, а сам регіон привабливим як для інвестицій, так для започаткування підприємницької діяльності. Отже, проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса є перспективним та актуальним. Метою дипломного проекту є проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - аналізувати структуру роботи ресторану, досконало вивчити існуючий асортимент; - проведення технологічного розрахунку проєкту розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса; - розробка рекомендацій щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - розрахунок основних техніко-економічних показників
Опис
Ключові слова
Ресторанна мережа, ресторан, грузинська кухня, меню, виробнича програма, виробничий цех
Бібліографічний опис