Проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Ресторанний бізнес сьогодні знаходить нові тенденції розвитку та сучасне відображення в економіці багатьох розвинутих країн, але за останні роки накопичився цілий ряд невирішених питань. Проблема розвитку у сфері ресторанного бізнесу є досить актуальною, виходячи з її економічного та соціального значення.
Метою проекту ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса. є популяризація національної грузинської кухні серед туристів Одеси шляхом розробки меню з врахуванням сучасних напрямків грузинської кухні, та збереженням грузинських традиції.
Проведення загального огляду ситуації з зайнятості та підприємництва в Україні та Одеському регіоні виявив тенденцію на збільшення, або прискорення розвитку багатьох показників, що робить загальну оцінку ситуації із підприємництвом в регіоні досить високою, а сам регіон привабливим як для інвестицій, так для започаткування підприємницької діяльності.
Отже, проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса є перспективним та актуальним.
Метою дипломного проекту є проєкт розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса.
Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання:
- аналізувати структуру роботи ресторану, досконало вивчити існуючий асортимент;
- проведення технологічного розрахунку проєкту розвитку ресторанної мережі «Аракс» шляхом організації ресторану грузинської кухні з винним баром у Суворівському р-ні м. Одеса;
- розробка рекомендацій щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві.
- розрахунок основних техніко-економічних показників
Опис
Ключові слова
Ресторанна мережа, ресторан, грузинська кухня, меню, виробнича програма, виробничий цех