Розробка та дослідження холодильної установки ковбасного цеху продуктивністю 9 тон на добу
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря
Анотація
Кваліфікаційна робота складається з розрахунково-пояснювальної
записки на 76 сторінках та графічній частини на 4 листах.
Метою роботи є розробка, дослідження та оптимальний вибір
холодильного устаткування системи охолодження ковбас після варки, з
мінімальними енергетичними та грошовими витратами та збереженням
високої якості продукту. В роботі проаналізовані особливості сучасних технології вироблення ковбаси, розроблена технологічна схема з забезпеченням процесів
охолодження та зберігання продукту. Проведено теплові розрахунки, та
розрахунки апаратів. Підібрано основне та допоміжне устаткування.
Розраховано та спроектовано планування підприємства, визначено теплове
навантаження споживачам холоду. Проведено порівняльний аналіз систем
охолодження ковбас після варіння, запропоновано обрання різних
варіантів. Результати даної роботи можливо використати для проектування
нових, або реконструкцію вже існуючих ліній охолодження продуктів
різного типу.
Опис
Ключові слова
ковбасний цех, технологічна схема, холодильна установка, порівняльний аналіз