«Розширення ТОВ "Гормолзавод №1" у м. Одеса (цех з переробки молока у морозиво)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технологіі молочних, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Анотація
Мета роботи: розробка проекту цеху малої потужності з виробництва морозива та підвищення якості та конкурентоспроможності продукції. Проект включає 96 сторінок пояснювальної записки, 4 аркушів графічної частини, 30 таблиць, 2 рисунки, 6 додатки, 34 джерела літератури. В дипломному проекті обґрунтовано проектування цеху з виробництва морозива, розглянуто сучасний стан молочної галузі країни, зроблено баланс сировини та аналіз конкуренції на ринку морозива, за результатами розрахунків визначені показники виробничої потужності. Також в дипломному проекті представлені вимоги до тваринницької сировини для виробництва морозива, сучасні технології виробництва трьох видів морозива, розрахунки сировини, допоміжних матеріалів і готової продукції, обґрунтовані раціональні технологічні схеми виробництва, проведений розрахунок і підбір сучасного технологічного устаткування, розрахунок виробничих та побутових приміщень. Розглянуто основи охорони праці та техніки безпеки на підприємствах молокопереробної промисловості. Розглянуто правила безпеки життєдіяльності у надзвичайних ситуаціях та заходи щодо охорони навколишнього середовища. Проект доповнено розрахунками витрат на виробництво і реалізацію продукції, основних техніко-економічних показників, економічним аналізом.
Опис
Ключові слова
переробка молока, виробництво морозива, проектування цеху з виробництва морозива, сучасні технології виробництва
Бібліографічний опис