«Розширення ТОВ "Гормолзавод №1" у м. Одеса (цех з переробки молока у морозиво)
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технологіі молочних, олійно-жирових продуктів та індустрії краси
Анотація
Мета роботи: розробка проекту цеху
малої потужності з виробництва морозива та підвищення якості та
конкурентоспроможності продукції.
Проект включає 96 сторінок пояснювальної записки, 4 аркушів
графічної частини, 30 таблиць, 2 рисунки, 6 додатки, 34 джерела літератури.
В дипломному проекті обґрунтовано проектування цеху з виробництва
морозива, розглянуто сучасний стан молочної галузі країни, зроблено баланс
сировини та аналіз конкуренції на ринку морозива, за результатами
розрахунків визначені показники виробничої потужності.
Також в дипломному проекті представлені вимоги до тваринницької
сировини для виробництва морозива, сучасні технології виробництва трьох
видів морозива, розрахунки сировини, допоміжних матеріалів і готової
продукції, обґрунтовані раціональні технологічні схеми виробництва,
проведений розрахунок і підбір сучасного технологічного устаткування,
розрахунок виробничих та побутових приміщень. Розглянуто основи охорони
праці та техніки безпеки на підприємствах молокопереробної промисловості.
Розглянуто правила безпеки життєдіяльності у надзвичайних ситуаціях та
заходи щодо охорони навколишнього середовища.
Проект доповнено розрахунками витрат на виробництво і реалізацію
продукції, основних техніко-економічних показників, економічним аналізом.
Опис
Ключові слова
переробка молока, виробництво морозива, проектування цеху з виробництва морозива, сучасні технології виробництва