Управління логістичними процесами як складова ефективного функціонування та розвитку підприємства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
Актуальність теми полягає в тому, що кінцева мета будь-якого підприємства – це перемога в конкурентній боротьбі, де функціонування та діяльність будь-якої організації неможливо без постійного контролю та обліку діяльності конкурентів. Існування в умовах конкурентної боротьби - обов'язкова складова життєдіяльності підприємства. Саме тому так важливо вивчати конкурентів і, виходячи із цього, ухвалювати обґрунтовані рішення на користь підвищення конкурентоспроможності окремо взятої організації. У першому розділі «Теоретичні та методичні аспекти щодо формування та реалізації інноваційної стратегії» визначено поняття «стратегії», досліджено організаційно-економічні аспекти системи управління інноваційним розвитком підприємства, проаналізовано методичні аспекти розробки та аналізу інноваційної стратегії підприємств. Зроблено висновки. У другому розділу «Проблеми та перспективи розвитку ресторанного бізнесу» досліджено основні тенденції розвитку ресторанного господарства України в умовах війни, надано організаційно-економічну характеристику діяльності кафе «Leo», проаналізовано стан й проблеми розвитку кафе «Lео». Зроблено висновки. У третьому розділі «Пропозиції щодо розвитку інноваційної стратегії кафе «Lео»» визначено місце інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства, запропоновано інноваційний проєкт підвищення конкурентоспроможності кафе «Lео», наведено економічне обґрунтування доцільності інноваційного проєкту. Зроблено загальні висновки. Кваліфікаційна робота магістра містить 98 сторінки, 25 таблиць, 11 рисунків. Перелік посилань нараховує 60 найменувань.
Опис
Ключові слова
конкуренція, інновації, стратегії, кафе, конкурентоспроможність, інноваційний проєкт
Бібліографічний опис
Зібрання