«Оцінка та шляхи підвищення прибутку підприємств плодоовочеконсервної галузі України»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття прибуток та розробка рекомендацій щодо підвищення прибутку підприємств плодоовочеконсервної галузі. Для досягнення мети визначенні наступні завдання: розкрити теоретичні та методичні основи поняття «прибуток» підприємства, розглянути його види та функції; вивчити методи визначення показників прибуток та рентабельність підприємства; розглянути існуючі шляхи підвищення прибутку підприємства; провести аналіз та характеристику стану плодоовочеконсервної галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища та розрахувати основні техніко-економічні показники двох підприємств плодоовочеконсервної галузі ПрАТ ВО «Одеський консервний завод» і Агрофірма «Евріка» ТОВ; запропонувати заходи з підвищення прибутку підприємств; розрахувати ефективність запропонованих заходів та розробити рекомендацій з підвищення прибутку підприємств. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи магістра є процеси формування і розвитку відносин з підвищення прибутку підприємств плодоовочеконсервної галузі України. Предметом магістерської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення прибутку плодоовочеконсервної галузі. За результатами роботи сформульовано висновки і пропозиції, що мають прикладний характер, можуть бути використані на підприємствах плодоовочеконсервної галузі.
Опис
Ключові слова
прибуток, рентабельність, шляхи підвищення прибутку, плодоовочеконсервна галузь
Бібліографічний опис
Зібрання